top of page

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Tästä löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin tekstiilipainoon liittyen, mitä kannattaa jo hieman etukäteen miettiä kun ollaan harkitsemassa tai tilaamassa painettuja tuotteita.

 • Mitä maksaa?
  Tekstiili- ja painotyötilaus koostuu monesta asiasta, määristä, printeistä sekä tuotteista, joten hinnat annetaan tarjouspyynnön perusteella. Katso kuitenkin meidän starttihinnasto josta saat suuntaa antavat hintatiedot
 • Mitä asioita tarjouspyynnössä/tilauksessa kannattaa huomioida?
  Tarjouspyynnössä/tilauksessa kannattaa huomioida seuraavat asiat joista hinta muodostuu: - Tuote / Tuotteet - Määrä - Painologo, -kuva, -teksti - Printin koko ja väri - Printtien paikka
 • Missä muodossa printtien logot, kuvat, tekstit, fontit?"
  Aineisto olisi hyvä olla vektoroidussa muodossa ( .ai / .pdf / .eps -tiedostoina). Aineisto voi olla muussakin muodossa esim. vaikka ihan paperilla piirrettynä, mutta silloin joudumme veloittamaan vektorointityöstä hinnaston mukaisen summan. Jos printtikuvassanne on tekstiä (ja kuva ei ole vektorimuodossa) olisi hyvä ilmoittaa meille myös fontin nimi jos mahdollista. Vektoroimaton erikoisfontti saattaa vaihtua eri ohjelmilla.
 • Onko minimimääriä tai aloituskuluja?
  Minimimääriä meillä ei ole, eli voit tilata vaikka yhden tuotteen. Luonnollisesti hinta porrastuu edullisemmaksi kun tuotemäärät kasvavat. Aloituskulu työn aloitukselle kaikissa uusissa töissä on 10€/tilaus joka jakaantuu tilauksessa oleville tuotteille, oli niitä 1 tai 1000 kpl. Jo aiemmin tehdyn tilauksen uusintatilauksessa ei aloituskulua ole.
 • Mikä on valmistus- ja toimitusaika ja toimituskulut?
  Yleinen valmistus- ja toimitusaika on noin 1,5-3 viikkoa riippuen malleista, määristä, ja painotöistä. (siitä hetkestä kun tilauksessa kaikki selvää ja siihen kun tilaus toimitetaan asiakkaalle) Kiireisimpinä vuodenaikoina (kevät, alkutalvi, joulu) työjono ja tuotteiden saatavuus saattaa muuttaa aikaa. Aikataulu katsotaan aina vielä tarkemmin tilauksen/tarjouksen yhteydessä. Toimituskulut riippuvat tilauksen paketin koosta. Erittäin suurien ja kustomoitujen tilauksien aikataulut katsottava tapauskohtaisesti. Huom! Tuotteet tulevat eri valmistajilta ja eri tehtailta. Joskus saattaa olla esim. jostain tuotteesta jokin koko tai väri loppu hetkellisesti. Tämä luonnollisesti venyttää kyseisten tuotteiden toimitusaikaa. Näissä tapauksissa ilmoitamme välittömästi asiakkaalle kun tilaus on saatu valmiiksi ja tehtyä.
bottom of page