top of page

TUOTTEET

brandwear nolabel vaatteet

Käytämme tarkoin valittujen valmistajien laadukkaita vaatteita, joista löydämme varmasti sopivat tekstiilit juuri teidän tarpeisiinne. Päätuotesarjamme on [NO LABEL] tuotteet jotka valmistetaan ilman merkkilappuja ja labeleita, joka antaa mahdollisuuden täysin omaan ja uniikkiin vaatteeseen, merkkiin tai brändiin. Muilta valmistajilta löytyy todella laaja valikoima erilaisia tekstiilituotteita. Oli teillä haussa sitten painettu t-paita, huppari, college, takki, lippis, pipo, housut, kangaskassi, laukku, urheilu- tai peliasu, treenivaatteet, niin me löydämme varmasti tavoittelemanne lopputuloksen! Todella laadukkaat vaatteet yhdistettynä asiantuntevaan ja erinomaiseen tekstiilipainomme takaavat täydellisen lopputuloksen.

[NO LABEL] TUOTTEET

[NO LABEL] on päätuotesarjamme. Tuotteet ovat erittäin laadukkaita materiaaleiltaan ja kestävyydeltään. [NO LABEL] tuotteet valmistetaan ilman merkkitägejä ja labeleita. Tämä antaa mahdollisuuden täysin omaan ja brändättyyn tuotteeseen. Esimerkiksi brändisi painetulla niskalogolla saat luotua "oman merkin" tai yksilöidyt tuotteet täysin pelkillä logoillasi.

urban.

urban. on uusin tuotesarjamme joka on erittäin hyvin ajan pulssilla. Valikoimista löytyy hieman normaalia erikoisempia tuotteita kuten oversize huppari ja t-paita, flannelleja, takkeja ja spesiaaleja naisten tuotteita. Vaatteet ovat erittäin laadukkaita materiaaleiltaan ja kestävyydeltään. urban.-tuotteet valmistetaan ilman merkkitägejä ja labeleita, ainoastaan kokolappu niskassa sekä pesuohje helmassa. Tämä antaa loistavan mahdollisuuden täysin omaan ja brändättyyn tuotteeseen. 

urban-banner-01.jpg
MPH Päähineet

MPH Headgear on kotimainen päähineiden valmistaja. Todella laadukkaista tuotteista löytyy lukuisia eri lippiksiä sekä pipoja. Myös tuotteiden kustomointi ja oma ulkoasu onnistuu tehdastilauksilla.

tuotekuvat_MPH.jpg
B&C

B&C on Belgialainen johtava tuotemerkki Euroopan tekstiilimarkkinoilla. B&C:n valikoimista löytyy t-paitoja, huppareita, collegeja, pikeepaitoja ja takkeja todella hyvällä hinta-laatusuhteella. Myös laajat muodikkaat ja tyylikkäät mallistot sekä runsaat värivalikoimat tekevät B&C:stä loistavan vaihtoehdon. Saatavilla myös orgaaninen mallisto.

tuotteet_bc.jpg
URBAN CLASSICS

Urban Classics on vaatevalmistaja, joka on todella hyvin muodin pulssilla. Nuorekkaat ja urbaanit mallit ovat juuri tässä hetkessä kiinni, ja tuotevalikoima on todella laaja. Jos haluat saada brändisi esiin ajankohtaisilla tekstiileillä, on Urban Classics oiva ratkaisu. Etenkin UC:n takkivalikoima on todella laadukas ja laaja.

EARTHPOSITIVE

EarthPositiven on vaihtoehto kun haetaan äärimmäisen ekologista vaihtoehtoa. Tuotteet ovat valmistettu luomupuuvillasta. Koko tuotanto- ja logistiikkaketju on erittäin ekologista. EP:n tuotevalikoimasta löytyy mm. t-paitoja, huppareita, kasseja yms.

FLEXFIT / YUPOONG

Yupoongin päähineissä on todella laaja valikoima erilaisia päähineitä mm. FlexFit, Snapback, Fitted malleilla. Todella laadukkaat tuotesarjat sisältävät mm. lukuisia lippiksiä, pipoja ja muita päähineitä.

SKYPRO -TUOTTEET

SkyPron tuotevalikoimista löytyy runsaasti eri valmistajien tuotteita mm. Fruit of the Loom, Beechfield sekä Quadra. Tuotteet soveltuvat erityisesti kun haetaan kustannustehokkaita ratkaisuja.
Fruit of the Loomin laajasta tuotevalikoimasta löytyy löytyy t-paidat, colleget, hupparit ym. Beechfieldiltä löytyy laaja päähinevalikoima. Quadralla puolestaan on laaja valikoima kasseja, reppuja ja laukkuja.

CRAFT

Craft on ruotsalainen laadukas urheiluvaatevalmistaja. Valmistajan tuotevalikoimasta löytyy runsaasti urheilu-, peli- ja treeniasusteita. Oli kyseessä sitten urheilun/liikunnan kanssa toimiva brändi tai urheiluseura, on Craft loistava valinta.

KANGASKASSIT

Tällä sivulla niputettu yhteen valmistajiemme kangaskasseja. Meillä on laaja valikoima Westford Mill, NO LABEL ja EARTHPOSITIVE kangaskasseja joista löytyy varmasti sopivat juuri teidän tarpeisiinne.

BRANDWEAR_kangaskassi_painatuksella_edit
bottom of page