top of page

TIETOA MEISTÄ

Brandwear on erikoistunut laadukkaisiin brändi- ja mainostekstiileihin. Olemme osa mainosvaateyhtiö Mainosasua, ja meillä on yli 45 vuoden kokemus tekstiilipainoalalta.

Tekstiilipainostamme löytyy monia eri vaihtoehtoja ja tekniikoita, joilla saamme juuri haluamanne lopputuloksen. Käyttämämme tekstiilit ja vaatteet tulevat tarkoin valituilta vastuullisilta tuottajilta ja valmistajilta, joista meillä on vuosien kokemus ja yhteistyö. Löydämme varmasti toiveidenne mukaiset vaatteet valikoimista, oli kyseessä sitten t-paita, huppari, takki, lippis, pipo tai jokin muu.

Toteutamme asiakkaiden toiveet tekstiileistä brändillään ja ideallaan alusta loppuun. Joko täysin asiakkaan ohjeiden ja logojen mukaan tai teemme suunnittelun alkupisteestä alkaen jos sinulla ei ole olemassa logoa, kuvaa tai tekstiä. Oli sitten kyseessä vain itselle tuleva paita omalla painatuksella tai isompi erä esimerkiksi firmalle, seuralle, tapahtumalle ym.

Painettu paita, brodeerattu takki, lippis, pipo... Vain mielikuvitus on rajana!

Toimistomme ja tekstiilipaino sijaitsee Kuopiossa sekä Turussa. Meillä on myös showroomit joissa tuotteidemme mallikappaleita on nähtävillä ja kokeiltavissa. Toimitamme myös mallikappaleita asiakkaalle eri puolille maata sovittaessa ja mahdollisuuksien mukaan. Ole rohkeasti yhteydessä ja kerro mitä mielessä!
”Painetut paidat ja vaatteet ovat näyttävä ja huomiota herättävä tapa tuoda oma asia esille. Kun esimerkiksi näet ihmisellä jonkun yhtyeen tai artistin bändipaidan, kertoo se heti jotain ihmisestä, hänen ajatusmaailmasta ja mieltymyksistä.
Yrityspuolella on erittäin tärkeää saada ihmisten huomio omaan brändiin. Tyylikkäät vaatteet firman tai brändin logolla herättävät samanaikaisesti kiinnostuksen ja luottamuksen asiakaskontakteissa, tapahtumissa tai mainostusmielessä.
Nuorekkuus ja rentous valtaa työelämävaatetusta yhä enemmän, ja tämä luo myös mahdollisuuden tyylikkäisiin vaatteisiin niin firman sisälle kuin mainos- ja lahjatuotteiksi. Huppari on tämän sukupolven pikkutakki.”


Olli-Pekka Suominen
BRANDWEAR
bottom of page