top of page

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10 kohdan rekisteriseloste:
 
Rekisterin pitäjä BRANDWEAR / Mainosasu Suominen Ky
Sairashuoneenkatu 6
20100 Turku
0400884420
brandwear@brandwear.fi

Rekisterin ylläpitäjä ja yhteyshenkilö Olli-Pekka Suominen.
Rekisterin nimi on Brandwearin asiakasrekisteri.

Rekisterin tietosisältönä on asiakkaan suostumuksella tai oikeutetulla edulla saatu asiakasyritysten, -yhdistysten ja -seurojen ilmoittama nimi ja yhteyshenkilön tai vastaavan sähköpostiosoite tavanomaisen yhteydenpidon hoitamiseksi.

Mikäli edellä ilmoitetut tiedot sisältävät yhteyshenkilöksi ilmoitetun luonnollisten henkilöiden nimitietoja niin näiden henkilötietojen käytön tarkoituksena on tiedottaa kyseisen yrityksen/yhdistyksen/seuran käyttöön tiedotteita ja muuta viestintää, eikä tämä toiminta kohdistu viestin saajaan luonnollisena henkilönä. Tämä on mainittu kaikissa yhteydenotoissa kirjallisena.

Tietolähteenä rekisteriin merkityille tiedoille on pääsääntöisesti asiakkaiden itse ilmoittamat yhteystiedot tai julkisesti esillä olevat yrityksen/yhdistyksen/seuran yhteystiedot. 
Rekisterin tietoja ei luovuteta edellä mainitun yrityksen yhteyshenkilön ulkopuolelle kotimaassa eikä ulkomailla.

Rekisterin suojauksen periaatteena on että tiedot sijaitsevat tietokoneella teknisesti, salasanalla suojattuna.

Rekisteriin kuuluvan yhteystiedon käytön voi asiakas lopettaa omatoimisesti viesteissä olevan kirjallisen ohjeen mukaisesti tai pyytää rekisterin pitäjää tämä yhteystieto muuttamaan/poistamaan. Asiakas voi pyytää itseään koskevaa rekisteritietoa itselleen tarkastettavaksi.

Vanhentuneet tiedot poistetaan rekisteristä vuosittain tai asiakkaan pyynnöstä välittömästi.

TEKSTIILIPAINO

BRANDWEAR on laadukas tekstiilipaino ja tekstiitiilien sekä vaatteiden merkintään erikoistunut yritys ja paitapaino. Toteutamme painetut t-paidat, hupparit, colleget, takit ja muut asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Meiltä löytyy myös brodeeraus. Paidan painatus on monivaiheinen prosessi. Oli kyseessä sitten vaate tai paita omalla kuvalla, omalla logolla tai omalla tekstillä, me autamme alusta loppuun. Meiltä saat myös tuote- ja logosuunnittelua.

 

TUOTTEET

Meiltä löytyy laaja ja erittäin laadukas tuotevalikoima. Oli haussa sitten painettu t-paita, huppari, college, takki tai brodeerattu lippis, pipo, päähine... Meiltä löydät varmasti oikeat tuotteet juuri teidän tarkoitukseen. 

YHTEYSTIEDOT

 

BRANDWEAR

brandwear@brandwear.fi

0400 884420

Toimisto ja tekstiilipaino:

Sairashuoneenkatu 6

20100 Turku

bottom of page